Το Polyglosso συμμετέχει στις Εξετάσεις Cambridge YLE

Το Polyglosso συμμετέχει στις Εξετάσεις Cambridge YLE

6 Λόγοι για να συμμετέχουμε στις εξετάσεις:

1. Εξοικείωση και Εμπειρία

οι μικροί μαθητές μας, με τις εξετάσεις αποκτούν εμπειρία και απομυθοποιούν την εξεταστική διαδικασία.

2. Κίνητρο

Οι μαθητές αποκτούν κίνητρο να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Όλα τα παιδιά ενθουσιάζονται και ζητάνε τα ίδια να πάρουν μέρος και στις επόμενες εξετάσεις!

3. Επιβράβευση

Οι εξετάσεις και το πτυχίο προσφέρουν επιβράβευση των προσπαθειών των μαθητών από το Διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο Cambridge.

4. Έλεγχος

Οι μαθητές εξετάζονται και στις τέσσερις δεξιότητες ‘προφορικά, ακουστικά , γραπτά & κατανόηση’ και έτσι οι γονείς βλέπουν την πραγματική εικόνα των γνώσεων του παιδιού αφού η αξιολόγηση γίνεται από το τμήμα εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge!

5. Πτυχίο για όλους

Δεν αποτυγχάνει κανένας υποψήφιος, πράγμα σημαντικό για την ψυχολογία των παιδιών. Για κάθε δεξιότητα υπάρχουν πέντε ασπίδες οι οποίες σημειώνονται ανάλογα με την απόδοση του κάθε παιδιού. Όλα τα παιδιά θα έχουν το πτυχίο τους και όλα θα νιώθουν περήφανα για τον εαυτό τους.

6. Υψηλότερη απόδοση σε επόμενες εξετάσεις κατά 20%

Έρευνες έδειξαν ότι οι μαθητές που συμμετέχουν σε αυτές τις εξετάσεις κατά κανόνα επιτυγχάνουν ένα 20% υψηλότερο σκορ στις σημαντικές εξετάσεις (B2 Lower / C2 Proficiency) από ότι οι μαθητές που δεν συμμετείχαν στις εξετάσεις YLE.

 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις γραμματείες μας.

Your Shopping cart

Close