TOEFL iBT

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TOEFL - iBT

Είναι τεστ που εξετάζει το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Η εξέταση γίνεται μέσω υπολογιστή (internet) και περιλαμβάνει δύο θέματα έκθεσης και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών σε θέματα κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου.

Το TOEFL ισχύει για 2 έτη καθώς δεν είναι δίπλωμα αλλά βεβαίωση επιπέδου Αγγλικής Γλώσσας που δηλώνει το επίπεδο γνώσης τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Απαιτείται από πολλά Πανεπιστήμια, σε όλο τον κόσμο, πριν την έναρξη μεταπτυχιακού. Το αντίστοιχο βρετανικό τεστ είναι το IELTS.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOEFL-iBT

Τα Κέντρα “Polyglosso” προσφέρουν 3 διαφορετικά προγράμματα για την προετοιμασία TOEFL-iBT ανάλογα με το επίπεδο των σπουδαστών.

Προγράμματα Μαθημάτων

PRE-TOEFL

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε όσους θέλουν να συμμετέχουν…

περισσότερα >>

TOEFL COURSE

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε σπουδαστές που…

περισσότερα >>

PART-TIME TOEFL

Το σύντομο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν ένα…

περισσότερα >>

Συχνές Ερωτήσεις

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;
ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ TOEFL;
ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ WEBSITE ΤΟΥ TOEFL;

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

    Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

    Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

    Your Shopping cart

    Close