TOEIC

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TOEIC

Το Test of English for International Communication (TOEIC) είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών για άτομα που τα Αγγλικά δεν είναι η μητρική τους γλώσσα.

Το TOEIC είναι το μοναδικό τεστ που αναγνωρίζεται διεθνώς – από πανεπιστήμια μέχρι φορείς του δημόσιου τομέα και ιδιωτικές επιχειρήσεις, σαν μέσο πιστοποίησης επιπέδου Αγγλικών.

Η βαθμολογία που λαμβάνει ο υποψήφιος υποδηλώνει πόσο καλά μπορεί να επικοινωνεί με άλλα άτομα στο χώρο των επιχειρήσεων, του εμπορίου και της βιομηχανίας. To TOEIC δεν εξετάζει προφορικά και έκθεση.

Στην Ελλάδα, το TOEIC αναγνωρίζεται τόσο από τον ιδιωτικό τομέα όσο και από το Α.Σ.Ε.Π. (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού) και το ελληνικό κράτος.

Το ΑΣΕΠ αναγνωρίζει το TOEIC® Listening and Reading
και σε επίπεδο Γ2!

Από 14 Ιανουαρίου 2022, το TOEIC® Listening and Reading αναγνωρίζεται από το Α.Σ.Ε.Π. (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού) και στο επίπεδο Γ2/C2.

Σύμφωνα με την απόφαση του Α.Σ.Ε.Π. σχετικά με τις βαθμολογίες του TOEIC®:

 

 • Οι βαθμολογίες που αντιστοιχούν σε επίπεδο Γ2 είναι 925-990.
 • Οι βαθμολογίες που αντιστοιχούν σε επίπεδο Γ1 είναι 785-920.
 • Οι βαθμολογίες που αντιστοιχούν στα επίπεδα B1 και B2 παραμένουν ως έχουν (405-500 και 505-780 αντιστοίχως).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOEIC

Τα Κέντρα “Polyglosso” προσφέρουν 3 διαφορετικά προγράμματα για την προετοιμασία TOEIC ανάλογα με το επίπεδο των σπουδαστών.

Pre-TOEIC

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε όσους θέλουν να συμμετέχουν στις…

περισσότερα >>

TOEIC Course

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε σπουδαστές που έχουν ένα καλό…

περισσότερα >>

Part-time TOEIC

Το σύντομο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν ένα πολύ…

περισσότερα >>

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Το TOEIC® Listening and Reading διαρκεί 2 ώρες και αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, μοιρασμένες σε 2 μέρη:

Κατανόηση Προφορικού Λόγου από CD (Listening Comprehension)

Listening

Αριθμός Ερωτήσεων
Περιγραφή
Συνολική Διάρκεια
6 Φωτογραφίες 45’
25 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
39 Διάλογοι
30 Ομιλίες

Κατανόηση Γραπτού Λόγου (Reading Comprehension)

Reading section

Αριθμός Ερωτήσεων
Περιγραφή
Συνολική Διάρκεια
     30 Ελλιπείς Προτάσεις 75’
16 Συμπλήρωση Κειμένων
54 Κατανόηση Κειμένων

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close