Learn Greek

<<< click the flag to read this in English

Εντατικά Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας

Τα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας καλύπτουν όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας (από επίπεδο αρχαρίων Α1 έως ανώτατο επίπεδο Γ2).

Από τα πρώτα μαθήματα, οι σπουδαστές μαθαίνουν να μιλούν, να διαβάζουν, να γράφουν και να επικοινωνούν στα Ελληνικά ενώ συγχρόνως προετοιμάζονται για να συμμετάσχουν – εάν το επιθυμούν – στις Εξετάσεις για την Πιστοποίησης Επάρκειας της Ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας.

Το πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας προετοιμάζει τους εκπαιδευομένους :

 • να αναπτύξουν βασικές γλωσσικές δεξιότητες, απαραίτητες ώστε να ανταποκρίνονται σε πρακτικές ανάγκες επικοινωνίας.
 • να ενισχύσουν τις κοινωνικές και διαπολιτισμικές τους ικανότητες που απαιτούνται για την επίτευξη αμοιβαίας πολιτισμικής κατανόησης.
 • να διευκολυνθεί η ενεργός κοινωνική ένταξη των εκπαιδευόμενων αλλά και των οικογενειών τους.
 • να συμμετέχουν στις εξετάσεις ελληνομάθειας για την απόκτηση της ανάλογης πιστοποίησης.

A1 Αρχάριοι

Έρχεστε σε επαφή με γραπτό και προφορικό λόγο προσαρμοσμένο στο επίπεδο του τμήματος. Εξασκείστε συμμετέχοντας σε δομημένους διαλόγους ή συζητήσεις και γράφοντας παραγράφους. Μαθαίνετε να διαβάζετε, να γράφετε, να μιλάτε και να ανταποκρίνεστε σε βασικές επικοινωνιακές καταστάσεις.

περισσότερα >>

A2 Μέσο Κατώτερο

Έρχεστε σε επαφή με γραπτό και προφορικό λόγο προσαρμοσμένο στο επίπεδο του τμήματος. Εξασκείστε συμμετέχοντας σε δομημένους διαλόγους και γράφοντας παραγράφους. Μαθαίνετε βασικές γραμματικές δομές για να περιγράφετε γεγονότα του παρελθόντος και του μέλλοντος.

περισσότερα >>

Β1 Μέσο

Έρχεστε σε επαφή με προφορικό και γραπτό λόγο προσαρμοσμένο στο επίπεδο του τμήματος. Εξασκείστε συμμετέχοντας σε παρουσιάσεις και γράφοντας επιστολές. Μαθαίνετε να συζητάτε για θέματα πολιτιστικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος, να παρακολουθείτε συνεντεύξεις και να επιχειρηματολογείτε.

περισσότερα >>

Β2 Μέσο Ανώτερο

Έρχεστε σε επαφή με γραπτό και προφορικό λόγο προσαρμοσμένο στο γλωσσικό επίπεδο του καλή γνώση τμήματος. Σας δίνεται η δυνατότητα να εκφράζεστε αυθόρμητα με άνεση και ευκολία ακόμη και σε σύνθετες περιστάσεις επικοινωνίας.

περισσότερα >>

Γ1 Ανώτερο

Έρχεστε σε επαφή με σύνθετα κείμενα όπως διαλέξεις, άρθρα και συνεντεύξεις που αφορούν σε εξειδικευμένα θέματα ή θέματα επικαιρότητας. Εξασκείστε στην παραγωγή προφορικού λόγου μέσω παρουσιάσεων, συζητήσεων και αντιπαραθέσεων και στην παραγωγή γραπτού λόγου μέσω εκθέσεων.

περισσότερα >>

Γ2 Ανώτατο

Το πρόγραμμα στοχεύει στο επίπεδο Γ2 της ελληνικής γλώσσας, όπως αυτό περιγράφεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (ΚΕΠΑ). Περιλαμβάνει εξάσκηση στην κατανόηση και την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου που βασίζεται σε νέες τάσεις στον τομέα της εκπαιδευτικής τεχνολογίας και της διδασκαλίας ξένων γλωσσών.

περισσότερα >>

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

Οι Παροχές μας

 • Τμήματα με 4 – 8 μαθητές/σπουδαστές
 • Διδασκαλία Ελληνικής Γλώσσας σύμφωνα με το «Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες»
 • Υψηλού Επιπέδου Διδακτικό Προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία στη Διδασκαλία
 • Τμήματα Παιδικά / Νεανικά / Ενηλίκων
 • Τμήματα Εντατικά και τμήματα ειδικών όρων
 • Φιλικό περιβάλλον, ευχάριστη ατμόσφαιρα
 • Κλιματιζόμενοι χώροι
 • Διαδραστικοί, Διαδικτυακοί Πίνακες
 • Συνεργασία με HAU
 • Προβολή Ελληνικών ταινιών σε τμήματα όλων των επιπέδων

Ίσως να σας ενδιαφέρει...

  Please fill in the form and we will get in touch with you:


  Please select the branch of your interest (mandatory)

  Your Shopping cart

  Close