Talk-Talk

Online εξάσκηση στον προφορικό λόγο!

Επιλέξτε το πρόγραμμα Talk -Talk και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα προφορικά σας.

Χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο και συνδεθείτε ζωντανά με ένα πιστοποιημένο καθηγητή της γλώσσας για την οποία ενδιαφέρεστε και μιλήστε για διάφορα καθημερινά θέματα ή εξασκηθείτε στην προφορική εξέταση για κάποια πιστοποίηση. Βελτιώστε την προφορά σας και το λόγο σας.

To Talk-Talk προσφέρεται Online μέσω της δικής μας πλατφόρμας ή skype ή και δια ζώσης.

Talk-Talk 1

15
 • 1 μάθημα
 • Διάρκεια μαθήματος 30 λεπτά
 • Λήξη μετά από 1 μήνα

Talk-Talk 5

65
 • 5 μαθήματα
 • Διάρκεια μαθήματος 30 λεπτά
 • Λήξη μετά από 3 μήνες

Talk-Talk 10

125
 • 10 μαθήματα
 • Διάρκεια μαθήματος 30 λεπτά
 • Λήξη μετά από 6 μήνες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TALK-TALK;
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ;
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TALK – TALK;
ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ONLINE ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ;
ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ;
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ONLINE ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TALK-TALK. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Μαρία ΒαγενάΣπουδάστρια
Άρης ΤσούμαςΣπουδαστής
Ειρήνη ΠετροπούλουΣπουδάστρια
Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Έκανα προφορικά για να μη ξεχάσω τη γλώσσα. Η καθηγήτρια στο Polyglosso τα είχε οργανωμένα όλα… τα θέματα είναι πάντα στο επίπεδό μου και ενδιαφέροντα. Το πρόγραμμα είναι ό,τι χρειαζόμουν. Σύντομο και αποδοτικό!
Με 1 μισάωρο μάθημα την εβδομάδα κρατάω την επαφή με την προφορική γλώσσα, μαθαίνω εκφράσεις και νέο λεξιλόγιο και έτσι αισθάνομαι μεγάλη σιγουριά όταν μιλάω στη δουλειά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φέτος είναι η 3η μου χρονιά στο πρόγραμμα και δε σκοπεύω να διακόψω.
Με μισή ώρα προφορικά την εβδομάδα έσωσα τα Αγγλικά μου. Είστε άψογοι! Ευχαριστώ!
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close