IELTS

Γενικά για το IELTS

Η εξέταση IELTS αποτελεί ένα σύστημα αξιολόγησης γλωσσικών δεξιοτήτων  για  άτομα που θέλουν να αποδείξουν το  επίπεδο των γνώσεων τους στην αγγλική γλώσσα για συγκεκριμένους σκοπούς (συνήθως σπουδές ή εργασία).

Η κλίμακα βαθμολογίας της εξέτασης αυτής αναγνωρίζεται ως αξιόπιστο κριτήριο επάρκειας στην αγγλική γλώσσα από πανεπιστήμια και κολέγια στη Μεγάλη Βρετανία, στις ΗΠΑ και πολλές ακόμη χώρες, όπως επίσης και από εργοδότες, αρχές μετανάστευσης και επαγγελματικούς φορείς. Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε Academic και General Training τεστ, ανάλογα με το σκοπό που θα χρησιμοποιηθεί το τελικό σκορ.

Οι εξετάσεις IELTS συνδιοργανώνονται από το Cambridge ESOL , ενώ διεξάγονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε εξεταστικά κέντρα περισσότερων των 90 χωρών. Οι υποψήφιοι λαμβάνουν μια γραπτή αναφορά στην οποία η επίδοση τους τοποθετείται σε μια κλίμακα που αρχίζει από το 1 (μη χρήστης) και φτάνει ως το 9 (έμπειρος χρήστης).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IELTS;

Είναι διαγνωστικό τεστ που εξετάζει το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.Το τεστ δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Academic και General Training τεστ, ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί το τελικό σκορ.

To Polyglosso είναι αναγνωρισμένο ως Official Referral Agent για το IELTS.

Προγράμματα Μαθημάτων

Τα Κέντρα “Polyglosso” προσφέρουν 3 διαφορετικά προγράμματα για την προετοιμασία ΙΕLTS ανάλογα με το επίπεδο των σπουδαστών.

Pre-ΙΕLTS

Είναι ένα σύντομο πρόγραμμα για όσους χρειάζονται να επαναφέρουν και να…

περισσότερα >>

ΙΕLTS course

Είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε σπουδαστές που έχουν ένα…

περισσότερα >>

Part-time ΙΕLTS

Το σύντομο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν ένα πολύ…

περισσότερα >>

ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ

Reading section

Time 60 min
Description
 • 3 academic passages
 • approximately 700 words long each
 • 13-14 questions for each passage

Listening section

Time 30 min

 

Description
 • 4 sections
 • 10 questions in each section

Writing section

Time 60 min
Description
 • 1 independent task – support an opinion on a topic
 • 1 integrated task – write a report based on some information given

Speaking section

Time 11-14 min

 

Description face-to-face interview with an examiner

Συχνές Ερωτήσεις

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ IELTS;
ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ;
ΤΟ IELTS ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ;
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ;
ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close