i-Study

Μελετάμε μαζί τα Αγγλικά!

Το πρόγραμμα i-study είναι ένα πρόγραμμα μελέτης για τα μαθήματα των Αγγλικών.

Στο Polyglosso αναλαμβάνουμε να υποστηρίξουμε τη μελέτη των μαθητών της Αγγλικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα.

Στόχος:

 • να απαλλαγεί ο μαθητής (αλλά και ο γονέας) από την πίεση της μελέτης των μαθημάτων
 • να ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο και σημαντικότερο μέρος των εργασιών στο Polyglosso
 • να βελτιωθεί η απόδοση του μαθητή

Σωστή Τεχνική & Στρατηγική

Σωστή Τεχνική & Στρατηγική

Οι περισσότερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας μικρός μαθητής οφείλονται στην ανεπαρκή και αποσπασματική μελέτη στο σπίτι. Οι γονείς, ιδίως οι εργαζόμενοι, δεν έχουν το χρόνο ή τις γνώσεις να βοηθήσουν. Στο Polyglosso τα παιδιά προετοιμάζονται, μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα την εβδομάδα, για τα μαθήματα της επόμενης εβδομάδας και παράλληλα μαθαίνουν πως να μελετούν αποδοτικότερα και μόνα τους καθώς διδάσκονται τεχνικές και στρατηγικές για σωστή μελέτη ανάλογα με τις μαθησιακές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

 • Ειδικευμένοι και έμπειροι εκπαιδευτικοί που προετοιμάζουν τα παιδιά για τα μαθήματα της επόμενης εβδομάδας.
 • Χρήση της αποδεδειγμένα επιτυχημένης εκπαιδευτικής μεθοδολογίας Polyglosso.
 • Μελέτη με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαδραστικού πίνακα.
 • Εκμάθηση οργάνωσης και τεχνικής της μελέτης ώστε να πετυχαίνει ο μαθητής καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο.
 • Υποστήριξη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες
Σημαντική Σημείωση

Το μάθημα της μελέτης δεν πρέπει να συγχέεται με την ενισχυτική διδασκαλία που προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας στην ώρα γραφείου του κάθε καθηγητή. Η χρήση της ώρας γραφείου έχει σκοπό την ενίσχυση κάποιου μαθητή που έχασε την παράδοση ενός σημαντικού μαθήματος ή που δυσκολεύεται σε κάποιο γραμματικό φαινόμενο και χρειάζεται περιστασιακά μια βοήθεια.

Η ενισχυτική αυτή διδασκαλία προσφέρεται σε όσους και όταν το έχουν ανάγκη ενώ δεν είναι πρόγραμμα κατά το οποίο μπορούμε να μελετήσουμε ΟΛΑ μας τα μαθήματα και να λύσουμε τις ασκήσεις μας. Αντιθέτως το πρόγραμμα i-study είναι πρόγραμμα μελέτης, επίλυσης αποριών που τυχαία μπορεί να εμφανίζονται κατά την ώρα του διαβάσματος, μάθημα οργάνωσης των εργασιών και όσων άλλων αναφέρονται παραπάνω.

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close