Γερμανικά για παιδιά

Γερμανικά για παιδιά & εφήβους

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η γερμανική γλώσσα (deutsche Sprache) ανήκει στην ομάδα των δυτικών γερμανικών γλωσσών που περιλαμβάνει επίσης τα Αγγλικά, τα Ολλανδικά και τα Αφρικάανς.
Ανά τον κόσμο τα Γερμανικά ομιλούνται περίπου από 105 εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική γλώσσα και επίσης σχεδόν από 80 εκατομμύρια ομιλητές ως μη μητρική γλώσσα. Η επίσημη γερμανική γλώσσα διδάσκεται ευρέως στα σχολεία, τα πανεπιστήμια και στα Ινστιτούτα Γκαίτε σε όλον τον κόσμο. Είναι σημαντική γλώσσα της ΕΕ, γλώσσα εργασίας της ΕΕ και χρησιμοποιείται ως επίσημη γλώσσα σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς.

Το Polyglosso πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και φέρνει την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality – VR) στην αίθουσα διδασκαλίας

περισσότερα >>

Kinderklasse

Είναι ένα πρόγραμμα για παιδιά της Γ’ και Δ’ Δημοτικού. Γίνεται εισαγωγή στη Γερμανική γλώσσα με προφορικό λόγο, ζωγραφιές, τραγούδια και παιχνίδι στην Γερμανική γλώσσα, παιχνίδια στο διαδραστικό πίνακα αλλά και ενασχόληση με τη γραφή και την ανάγνωση.

Kid A

Είναι ένα πρόγραμμα για παιδιά που είτε έχουν ολοκληρώσει το επίπεδο Kinderklasse A ή ξεκινούν για πρώτη φορά τη Γερμανική Γλώσσα και είναι αρχάρια.

Kid B (A1)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την KID A. Στο τέλος του κύκλου σπουδών οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις για το πτυχίο Fit 1 του Goethe ή το KID A1 του ÖSD.

Kid C (A2)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την Grund B. Στο τέλος του κύκλου σπουδών οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις για το πτυχίο Fit 2 του Goethe ή το KID A2 του ÖSD.

Zertifikat B1

Είναι ένα πρόγραμμα για παιδιά που έχουν ολοκληρώσει το επίπεδο KID C (A2). Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών στο συγκεκριμένο επίπεδο οι μαθητές δίνουν εξετάσεις για το πτυχίο Zertifikat B1 – Jugendliche του Goethe / Ösd (κοινό πτυχίο).

Zertifikat B2

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει το Zertifikat B1. Στο τέλος του κύκλου σπουδών οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις Zertifikat B2 – Jugendliche του Goethe / Ösd.

Zertifikat C1

Είναι ένα πρόγραμμα για σπουδαστές που έχουν ολοκληρώσει το επίπεδο Zertifikat B2. Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών στο συγκεκριμένο επίπεδο οι μαθητές δίνουν εξετάσεις για Zertifikat C1 του Goethe ή το Zertifikat C1- Jugendliche του Ösd.

Zertifikat C2

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές που έχουν ολοκληρώσει το C1. Στο τέλος του κύκλου σπουδών μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις Zertifikat C2 του Goethe ή του Ösd.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Γερμανική Φιλολογία

(Ειδικό μάθημα Γερμανικά)

Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Τμήματα Συνομιλίας

στην Γερμανική γλώσσα

Γερμανικά ONE

Ειδικά Τμήματα με πρόγραμμα μόνο μία φορά την εβδομάδα, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

Οι Παροχές μας

 • Τμήματα με 4 – 8 μαθητές/σπουδαστές
 • Διδασκαλία Γερμανικής Γλώσσας σύμφωνα με το «Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες»
 • Υψηλού Επιπέδου Διδακτικό Προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία στη Διδασκαλία
 • Τμήματα Παιδικά / Νεανικά / Ενηλίκων
 • Τμήματα Εντατικά και τμήματα ειδικών όρων
 • Φιλικό περιβάλλον, ευχάριστη ατμόσφαιρα
 • Κλιματιζόμενοι χώροι
 • Διαδραστικοί, Διαδικτυακοί Πίνακες
 • Προβολή γερμανικών ταινιών σε τμήματα όλων των επιπέδων

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close