Γαλλικά για παιδιά

Γαλλικά για παιδιά & εφήβους

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η Γαλλική γλώσσα είναι η τρίτη από άποψη αριθμού ομιλητών ως μητρική γλώσσα, μετά την ισπανική και την πορτογαλική γλώσσα, αλλά η μόνη με δυναμική παρουσία και στις πέντε ηπείρους και η μόνη με 600 περίπου εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική, πρώτη ή δεύτερη γλώσσα

Στην Ευρώπη ομιλείται από 72 εκατομμύρια γαλλόφωνους ως μητρική γλώσσα (Γαλλία 65 εκ., Βέλγιο 4,5 εκ. Ελβετία 1,5 εκ).

Είναι επίσημη γλώσσα σε διάφορες κοινότητες και οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

Το Polyglosso πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και φέρνει την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality – VR) στην αίθουσα διδασκαλίας

περισσότερα >>

Preparatoire

Είναι ένα πρόγραμμα για παιδιά της Γ’ και Δ’ Δημοτικού. Γίνεται εισαγωγή στη Γαλλική γλώσσα με προφορικό λόγο, ζωγραφιές,  τραγούδια και παιχνίδι στην Γαλλική γλώσσα, παιχνίδια στο διαδραστικό πίνακα αλλά και ενασχόληση με τη γραφή και την ανάγνωση.

Cours 1 (A1)

Είναι ένα πρόγραμμα για παιδιά που είτε έχουν ολοκληρώσει το επίπεδο Preparatoire ή ξεκινούν για πρώτη φορά τη Γαλλική Γλώσσα. Στο τέλος του κύκλου σπουδών οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις για το πτυχίο DELF A1 ή για παιδιά Δημοτικού DELF A1 Prim.

Cours 2 (A2)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την Cours 1. Στο τέλος του κύκλου σπουδών οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις για το πτυχίο DELF A2 ή για παιδιά Δημοτικού DELF A2 Prim.

Cours 3 (B1)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την Cours2. Στο τέλος του κύκλου σπουδών οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις για το πτυχίο SORBONNE B1 ή DELF B1.

Cours 4 (B2)

Είναι ένα πρόγραμμα για παιδιά που έχουν ολοκληρώσει το επίπεδο COURS 3 (B1). Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών στο συγκεκριμένο επίπεδο οι μαθητές δίνουν εξετάσεις για το πτυχίο SORBONNE B2 ή DELF B2.

Cours 5 (C1)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει το B2. Στο τέλος του κύκλου σπουδών οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις DALF C1.

Cours 6 (C2)

Είναι ένα πρόγραμμα για σπουδαστές που έχουν ολοκληρώσει το επίπεδο C1. Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών στο συγκεκριμένο επίπεδο οι μαθητές δίνουν εξετάσεις για DALF C2.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Γαλλική Φιλολογία

(Ειδικό μάθημα Γαλλικά)

Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Τμήματα Συνομιλίας

στην Γαλλική γλώσσα

Γαλλικά ONE

Ειδικά Τμήματα με πρόγραμμα μόνο μία φορά την εβδομάδα, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

1

Γλώσσα - Κουλτούρα

στόχος η διάδοση της Γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας από την προσχολική ηλικία

2

Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας

η διατήρηση ενός πολύ υψηλού ποσοστού επιτυχίας στις εξετάσεις για τα διπλώματα DELF, DALF, SORBONNE

3

Ευχέρεια Επικοινωνίας

θέλουμε να δώσουμε στο σπουδαστή τη δυνατότητα να επικοινωνεί, να είναι ικανός να κατανοεί και να εκφράζεται, τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο, αυθόρμητα

4

Εξειδίκευση Υψηλού Επιπέδου

oι εκπαιδευτικοί μας έχουν σπουδάσει τη διδακτική της Γαλλικής ως ξένη γλώσσα και είναι εκπαιδευμένοι να χρησιμοποιούν διαδραστική τεχνολογία στα μαθήματα

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ερασμία ΠεπονήΜητέρα μαθήτριας
Γιάννης ΚαπελέρηςΠατέρας μαθητή
Βίκυ ΧάλαρηΜητέρα Μαθήτριας
Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ardit LekajΣπουδαστής
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Στο Polyglosso η κόρη μου ξεκίνησε τα πρώτα της Γαλλικά και τώρα προετοιμάζεται για Γαλλική Φιλολογία. Η Ελίνα αγάπησε τόσο τη γλώσσα μέσα από τις καθηγήτριές της που θέλησε να γίνει καθηγήτρια. Μέχρι τώρα έχει πετύχει σε όλα τα διπλώματα και ελπίζουμε ότι θα πετύχει και το στόχο των Πανελληνίων. 
Polyglosso και για τα Γαλλικά μας. Ξεκινήσαμε τα Γαλλικά για βοήθεια στο σχολείο αλλά τα αγαπήσαμε τόσο που σίγουρα θα τα ολοκληρώσουμε. Απίστευτη δουλειά, οργανωμένο μάθημα και αποτελεσματικό.
Η κόρη μου Σύλβια ζήτησε μόνη της να κάνει και Γαλλικά. Βέβαια, γνωρίζοντας το Polyglosso ήδη από τα Αγγλικά, δεν το συζητήσαμε για το πού θα πάμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή μου, γιατί το πρόγραμμα που επιλέξαμε στα Γαλλικά είναι ανάλαφρο και η κόρη μου δεν καταπιέζεται με τη δεύτερη ξένη γλώσσα. Τα μαθήματα κυλάνε όμορφα και η Σύλβια μαθαίνει ευχάριστα.
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.

Οι Παροχές μας

 • Τμήματα με 4 – 8 μαθητές/σπουδαστές
 • Διδασκαλία Γαλλικής Γλώσσας σύμφωνα με το «Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες»
 • Υψηλού Επιπέδου Διδακτικό Προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία στη Διδασκαλία
 • Καθηγητές / εξεταστές του Γαλλικού Ινστιτούτου
 • Τμήματα Παιδικά / Νεανικά / Ενηλίκων
 • Τμήματα Εντατικά και τμήματα ειδικών όρων
 • Φιλικό περιβάλλον, ευχάριστη ατμόσφαιρα
 • Κλιματιζόμενοι χώροι
 • Διαδραστικοί, Διαδικτυακοί Πίνακες
 • Συνεργασία με Γαλλικό Ινστιτούτο
 • Προβολή γαλλικών ταινιών σε τμήματα όλων των επιπέδων
Πτυχία της Γαλλικής Γλώσσας

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close