Loading

Online Tests

Student’s book with online tests

 • Τα online tests είναι ψηφιακά τεστ που συμπληρώνουν την εκπαίδευση στην τάξη. Οι σπουδαστές  οφείλουν να συμπληρώνουν ένα τεστ όταν ολοκληρώνουν ένα κεφάλαιο στην τάξη. Το online πρόγραμμα ακολουθεί ακριβώς τα βιβλία και την ύλη  που διδάσκουμε και εξετάζει με ένα τέστ κάθε κεφάλαιο που ολοκληρώνεται.
 • Τα αποτελέσματα των τεστ  γίνονται άμεσα γνωστά στο μαθητή και οι καθηγητές ενημερώνονται για την πρόοδο των μαθητών μέσω  INTERNET.
 • Τα online tests δεν έχουν καμία σχέση με το μάθημα μελέτης μέσω υπολογιστή Belt και ELT Skills που γίνονται στα εργαστήρια υπολογιστών στα Κέντρα Polyglosso.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ
 1. Στο βιβλίο σας (Coursebook), στην εσωτερική πλευρά του πίσω εξώφυλλου, θα βρείτε ένα αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφονται τo username και το password που θα χρειαστείτε για να εργαστείτε με τα online tests.
 2. Ζητείστε τον κωδικό του παραρτήματος Polyglosso (school code) από τη Γραμματεία.
 3. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Internet “www.polyglosso.com
 4. Κάνετε κλικ στο κουμπί “Online Tests” που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα.
 5. Συμπληρώστε το username και password που βρήκατε στο βιβλίο σας και πιέστε “sign in“.
 6. Στη σελίδα που θα εμφανιστεί, συμπληρώστε τον κωδικό του παραρτήματος Polyglosso που σας δόθηκε από τη Γραμματεία, δίπλα στο πεδίο “School code” και πιέστε “submit code“.
 7. Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας (ΟΧΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ – ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ) και πιέστε “Save“.
 8. Ελέγξτε ότι έχετε καταχωρήσει σωστά τα στοιχεία σας και πιέστε “Yes
 9. Για να ξεκινήσετε πιέστε το κουμπί Start του Module με το οποίο θέλετε να εργαστείτε. Στην οθόνη σας μπορείτε να δείτε την τρέχουσα σελίδα καθώς και το χρόνο που έχετε ασχοληθεί με το τεστ.
 10. Λύστε το τέστ μέχρι το τέλος. Πλοηγηθείτε ανάμεσα στις σελίδες με τα κουμπιά “Next Page” & “Previous Page
 11. Όταν ολοκληρώσετε το τεστ, πιέστε “Check Answers“, επιβεβαιώστε πατώντας “Yes, submit my answers” και δείτε άμεσα τα αποτελέσματα ή πατήστε “No, return to test” για να κάνετε διορθώσεις.
 12. Κάθε τεστ μπορείτε να το λύσετε μόνο μία φορά, αλλά μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις σας και τις σωστέ απαντήσεις όσες φορές θέλετε πατώντας “Results“.

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close