Franchise-dummy

Το Δίκτυο

Το Polyglosso με νούμερα

4

Εταιρικά Κέντρα

Σήμερα λειτουργούν 4 εταιρικά κέντρα Polyglosso.

2005

Franchise Κέντρα

Από το 2005 και μετά λειτουργούν 9 κέντρα με συνεργασία Franchise.

13

Συνολικό Δίκτο

Το συνολικό δίκτυο του ομίλου περιλαμβάνει 13 κέντρα σε περιοχές της Αττικής

Το Όραμα

Σκοπός του Εκπαιδευτικού Ομίλου Polyglosso είναι η παροχή ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και εκπαίδευσης πληροφορικής σε σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους, μέσα από μοντέρνα συστήματα, νέες ιδέες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στόχος είναι η ανάπτυξη και δημιουργία μίας αλυσίδας κέντρων ξένων γλωσσών όπου η επαφή με τον κόσμο θα είναι φιλική και ανθρώπινη σε αντίθεση με τις τεράστιες και απρόσωπες αλυσίδες.

Ένταξη στο δίκτυο

Οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί κάποιος στο δίκτυο POLYGLOSSO είναι:

 • Ισχυρές διοικητικές ικανότητες
 • Επιχειρηματικό πνεύμα
 • Τη διάθεση να ακολουθήσετε να αποδεδειγμένα επιτυχημένο πρόγραμμα
 • Μικρό κεφάλαιο εκκίνησης σε σύγκριση με την αγορά
 • Μ.Ο μεγέθους καταστήματος (σε τ.μ.): 120 τ.μ. και άνω

Μηδενικό κόστος για είσοδο κέντρων που ήδη λειτουργούν!

Ταυτόχρονα η επιτυχία του εκπαιδευτικού συστήματος που αποτυπώνεται στα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις, έδωσε ώθηση στην ανάπτυξη και την αύξηση του αριθμού των σπουδαστών.

Από το 2011 το Polyglosso έγινε επίσημος Ακαδημαϊκός συνεργάτης της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Polyglosso ιδρύθηκε το 1993 από μια ομάδα νέων ανθρώπων. Η ανταπόκριση των σπουδαστών και της εκπαιδευτικής κοινότητας ήταν τεράστια, και την αμέσως επόμενη χρονιά, το 1994 δημιουργήθηκε το δεύτερο εταιρικό κέντρο Polyglosso το οποίο επίσης λειτούργησε με πλήρη επιτυχία. Προχωρώντας με σταθερά βήματα και σύνεση, το 2005  λειτούργησαν τα πρώτα κέντρα Polyglosso με συνεργασία μορφής Franchise.

Σήμερα λειτουργούν συνολικά δεκατρία (13) κέντρα ξένων γλωσσών Polyglosso με απόλυτη επιτυχία. Η άψογη λειτουργία βάσει συγκεκριμένων μεθόδων, και η ιδιαίτερα προσεκτική επιλογή των συνεργατών – διευθυντών των παραρτημάτων συντέλεσε στην δημιουργία ενός ισχυρού brand name, ενώ η άριστη σχέση με όλους τους συνεργάτες έχτισε μια εικόνα φιλικού και οικείου περιβάλλοντος για τους πελάτες όλων των παραρτημάτων.

Η σημερινή οργάνωση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Polyglosso είναι βασισμένη στην εμπειρία που αποκτήθηκε από τη λειτουργία και διοίκηση όλων των παραρτημάτων, και στο επιστημονικό υλικό που συλλέχθηκε.

Οι μόνιμες και ευνοϊκές συνεργασίες με εκδοτικούς οίκους, οργανισμούς εξετάσεων, προμηθευτές, ασφαλιστικές εταιρείες, διαφημιστές, νομικούς , οικονομοτεχνικούς συμβούλους, τράπεζες, προσφέρουν μία σίγουρη, ομαλή, και ανοδική πορεία.

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

ΕλευθερίαΜητέρα σπουδάστριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθητή
Θεόδωρος ΒασιλειάδηςΣπουδαστής
Linda CamelliaPschology School Student
Η κόρη μας … Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Στο πολύγλωσσο μάθαμε Αγγλικά όχι μόνο από επαγγελματίες καθηγητές αλλά κυρίως από ανθρώπους με ήθος. Αν χρειαστεί εκεί θα ξαναπάμε εμείς αλλά και τα παιδιά μας.
Quonam, inquit, modo Hoc ne statuam quidem dicturam pater aiebat, si loqui posset. Sed nonne merninisti licere mihi ista probare, quae sunt a te dicta Duae sunt enim res quoque, verba solum putes.

Ίσως να σας ενδιαφέρει...

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα


  Your Shopping cart

  Close