BELT Online

Για να κάνετε το BELT online στο σπίτι σας, μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο κουμπάκι πιο κάτω (Λειτουργεί μόνο σε υπολογιστή με λειτουργικό Windows)

Κατεβάστε το BELT Online

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BELT STUDY SYSTEM;

Στο Polyglosso εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούμε το πρωτοποριακό multimedia σύστημα επανάληψης – μελέτης της Αγγλικής Γλώσσας, belt study system.

BELT ONLINE

Mια ώρα την εβδομάδα, κάθε μαθητής έχει το δικό του Η/Υ στο Computer Lab, όπου επαναλαμβάνει την ύλη που έχει διδαχθεί με προσωποποιημένη δουλειά.

BELT ONLINE - Μία ώρα την εβδομάδα

…στοχεύοντας στις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητές του, εξοικονομεί χρόνο, που θα αφιέρωνε για μελέτη και επανάληψη στο σπίτι. Καθοδηγείται από τον δάσκαλο της μελέτης στο να μάθει να μελετά μόνος του και να στηρίζεται στις δυνάμεις του.

BELT ONLINE - Εξοικονόμηση χρόνου

…μαθαίνει να μελετά ένα κεφάλαιο στα αγγλικά με τη σωστή σειρά, ακούει αυθεντικούς διαλόγους και κείμενα από native speakers, διαβάζει και ακούει τη θεωρία της γραμματικής, εξασκείται σε πλήθος διαφορετικών ασκήσεων γραμματικής, λεξιλογίου, listening και ορθογραφίας, διαβάζει ένα λογοτεχνικό βιβλίο του επιπέδου του κάθε χρόνο, έχει άμεση αξιολόγηση της επίδοσής του από το computer και το δάσκαλό του και προετοιμάζεται για τις εξετάσεις που θα δώσει.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Belt Online;
Τι είναι το Belt Online;
Πώς χρησιμοποιείται το Belt Online;
Γιατί το Belt Online είναι απαραίτητο στη διαδικασία εκμάθησης της γλώσσας;
Ποιά επιπλέον οφέλη αποκομίζει ο μαθητής από τη σωστή και οργανωμένη χρήση του Belt Online;
Μπορώ, αν θέλω, να ενημερώνομαι για την πορεία του μαθητή και την πρόοδό του σε κάθε μάθημα Belt Online;

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

    Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

    Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

    Your Shopping cart

    Close