Πτυχία Γαλλικής Γλώσσας

ΠΤΥΧΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Η γνώση ξένων γλωσσών είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σημερινού ανθρώπου καθώς η ανάγκη για τη χρήση τους εμφανίζεται καθημερινά.Η γνώση μιας γλώσσας όμως δεν είναι πάντα αρκετή αφού για διάφορους λόγους,  συχνά πρέπει να αποδειχθεί με ένα πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

 

Τα πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας αποτελούν απαραίτητο προσόν πρόσληψης στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα εργασίας και αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας.Η γνώση ξένων γλωσσών είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σημερινού ανθρώπου καθώς η ανάγκη για τη χρήση τους εμφανίζεται καθημερινά.

Η γνώση μιας γλώσσας όμως δεν είναι πάντα αρκετή αφού για διάφορους λόγους,  συχνά πρέπει να αποδειχθεί με ένα πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Τα πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας αποτελούν απαραίτητο προσόν πρόσληψης στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα εργασίας και αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

Το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες καθορίζει τα επίπεδα γλωσσομάθειας από Α1 εως C2 ανάλογα με το επίπεδο γνώσης της γλώσσας, ικανότητας χειρισμού της και επικοινωνίας με αυτή ως εξής:

 • Α1        «στοιχειώδης γνώση»
 • Α2        «βασική γνώση»
 • Β1        «μέτρια γνώση»
 • Β2        «καλή γνώση»
 • C1        «πολύ καλή γνώση»
 • C2        «άριστη γνώση»
DELF PRIM A1-A2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
DELF A1
DELF A2
DELF B1
DELF B2
DALF C1
DALF C2
SORBONNE B2
SORBONNE C1
SORBONNE C1 LITTERATURE
SORBONNE C2

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close