Ο όμιλος

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα κέντρα Ευρωπαϊκών Γλωσσών Polyglosso ιδρύθηκαν το 1993 στην Αθήνα και σήμερα είναι από τα γνωστότερα και σημαντικότερα κέντρα ξένων γλωσσών, με παράδοση στην ποιότητα διδασκαλίας.

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην οργάνωση και ποικιλία των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων αλλά και στη δυνατότητα να επιλέγουμε τους καλύτερους καθηγητές γλωσσών και να παρέχουμε άριστης ποιότητας διδασκαλία και φροντίδα στον κάθε μαθητή.

Θέλουμε, τελειώνοντας τις γλωσσικές σας σπουδές, να αισθάνεστε ότι κάναμε το μέγιστο δυνατό για να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Κωνσταντίνος Φανακίδης
General Manager

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Be the Best you can Be!

Τα κέντρα Ευρωπαϊκών Γλωσσών Polyglosso, από την ίδρυσή τους, έως σήμερα λειτουργούν σταθερά με την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο σκοπό: να παρέχουν άριστης ποιότητας διδασκαλία και φροντίδα στον κάθε μαθητή ατομικά, ώστε να γίνει όσο καλύτερος μπορεί!

Εγγύηση Ποιότητας

Η εμπειρία των Διευθυντών μας, το υψηλό επίπεδο των καθηγητών, καθώς και η προτεραιότητα μας να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να δούμε τις ανάγκες σας και να τις ικανοποιήσουμε, είναι εγγύηση για την επιτυχία.

Υψηλό Επίπεδο Υπηρεσιών

Μέσα στα πλαίσια της άψογης λειτουργίας μας, μια ειδική ομάδα επιθεώρησης παρακολουθεί ώστε να διατηρείται το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας.

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

    Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

    Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

    Your Shopping cart

    Close