Ξένη Γλώσσα Πανελληνίων

Προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μαθήματα προετοιμασίας για το Ειδικό Μάθημα ξένης γλώσσας των Πανελληνίων Εξετάσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1. Μαθήματα One 2 One:

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν ατομικά με φυσική παρουσία σε κάποιο από τα παραρτήματά μας. Συνήθως, μιάμιση ώρα την εβδομάδα είναι αρκετή για να αποκτήσουμε άνεση με τους τύπους των ερωτήσεων της εξέτασης.

3. Μαθήματα σε group:

Μαθήματα σε ομάδες 3-4 ατόμων για ένα 2ωρο την εβδομάδα.

2. Ζωντανά μαθήματα on line:

Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω διαδικτύου, στο δικό σας χώρο οπουδήποτε στον κόσμο, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Polyglosso ή skype και το ίδιο υλικό και σύστημα που χρησιμοποιούμε και στα μαθήματα με φυσική παρουσία.

4. Μαθήματα Self-Study ή Blended:

Μαθήματα self-study όπου ο σπουδαστής μελετά μόνος του αγοράζοντας το ανάλογο πακέτο από το Polyglosso e-shop ή μαθήματα blended δηλ. συνδυάζοντας το πακέτο self-study με μαθήματα με καθηγητή είτε online είτε με φυσική παρουσία σε ένα από τα παραρτήματά μας.

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

    Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

    Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

    Your Shopping cart

    Close