Ξένη γλώσσα πανελληνίων-0

To UEE (University Entrance Exams) είναι πρόγραμμα που απευθύνεται σε όσους πρόκειται να συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και συγκεκριμένα σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εξέταση της ξένης γώσσας ως ειδικό μάθημα για την εισαγωγή τους σε τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όπου η γνώση της ξένης γλώσσας θεωρείται απαραίτητη. Συγκεκριμένα για το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών, στο “Polyglosso”, διδάσκουμε το δικό μας βιβλίο που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες οδηγίες προς τους εξεταζόμενους αλλά και 40 τεστ πρακτικής εξάσκησης και δείγματα εκθέσεων, που έχουν μορφή, θεματολογία, πηγές και βαθμό δυσκολίας όμοια με τις πραγματικές εξετάσεις.

Προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

To πρόγραμμα προετοιμασίας Πανελληνίων εξετάσεων απευθύνεται σε όσους πρόκειται να συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και συγκεκριμένα σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εξέταση της ξένης γώσσας ως ειδικό μάθημα για την εισαγωγή τους σε τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όπου η γνώση της ξένης γλώσσας θεωρείται απαραίτητη. Συγκεκριμένα για το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών, στο “Polyglosso”, διδάσκουμε το δικό μας βιβλίο που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες οδηγίες προς τους εξεταζόμενους αλλά και 40 τεστ πρακτικής εξάσκησης και δείγματα εκθέσεων, που έχουν μορφή, θεματολογία, πηγές και βαθμό δυσκολίας όμοια με τις πραγματικές εξετάσεις.

Μαθήματα προετοιμασίας για το Ειδικό Μάθημα ξένης γλώσσας των Πανελληνίων Εξετάσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ One 2 One
Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν ατομικά με φυσική παρουσία σε κάποιο από τα παραρτήματά μας. Συνήθως, μιάμιση ώρα την εβδομάδα είναι αρκετή για να αποκτήσουμε άνεση με τους τύπους των ερωτήσεων της εξέτασης.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ σε group
Μαθήματα σε ομάδες 3-4 ατόμων για ένα 2ωρο την εβδομάδα.
ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ on line
Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω διαδικτύου, στο δικό σας χώρο οπουδήποτε στον κόσμο, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Polyglosso ή skype και το ίδιο υλικό και σύστημα που χρησιμοποιούμε και στα μαθήματα με φυσική παρουσία.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ Self-Study ή Blended
Μαθήματα self-study όπου ο σπουδαστής μελετά μόνος του αγοράζοντας το ανάλογο πακέτο από το Polyglosso e-shop ή μαθήματα blended δηλ. συνδυάζοντας το πακέτο self-study με μαθήματα με καθηγητή είτε online είτε με φυσική παρουσία σε ένα από τα παραρτήματά μας.

Κανονίστε τα μαθήματά σας τώρα!
Βρείτε το κοντινότερο σε εσάς παράρτημα Polyglosso κάνοντας κλικ εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες,  μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας παρακάτω:

    Για ποιο Παράρτημα ενδιαφέρεστε; (υποχρεωτικό)

    Your Shopping cart

    Close