Επαγγελματικά Αγγλικά – Online

Business Active Online

Το πρόγραμμα της κατηγορίας Business Active απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις των Αγγλικών τους σε σχέση με το επάγγελμά τους. Αν γράφετε email στα Αγγλικά, έχετε ξένους πελάτες ή συνεργάτες, αν κάνετε παρουσιάσεις ή πρέπει να μιλάτε αρκετά στο τηλέφωνο με εξωτερικό, τότε επιλέξτε Business Active. Το λεξιλόγιο και η θεματολογία των μαθημάτων συνδέεται άμεσα με το επαγγελματικό περιβάλλον και την επαγγελματική καθημερινότητα.

Εκπαιδευτικό υλικό & πρόγραμμα:

Το Business Active είναι σχεδιασμένο για να καλύψει σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας ώστε να πετύχει σε ένα εργασιακό περιβάλλον.

Τα μαθήματα του προγράμματος Business Active  Online μπορούν να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες για πάρα πολλά επαγγέλματα. Το καθένα από τα επαγγελματικά προγράμματα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 • 15 μαθήματα ζωντανά με καθηγητή
 • Δωρεάν ηλεκτρονικό τεστ ελέγχου επιπέδου
 • Δωρεάν βιβλίο
 • Δωρεάν πρόσβαση σε πλατφόρμα εκπαίδευσης για υπολογιστή, τάμπλετ, κινητό.

Ο σπουδαστής έχει την επιλογή, με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών του, να συμμετέχει σε εξετάσεις για την πιστοποίησή του από το Πανεπιστήμιο Greenwich ή απλά να λάβει βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Κάθε επαγγελματικό πεδίο περιλαμβάνει 3 επίπεδα (Α1, Α2, Β1) με 15 μαθήματα το καθένα.

Επιλογή επαγγελματικού τομέα:

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close