Γαλλικά για ενήλικες

MΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ - ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η Γαλλική γλώσσα είναι η τρίτη από άποψη αριθμού ομιλητών ως μητρική γλώσσα, μετά την ισπανική και την πορτογαλική γλώσσα, αλλά η μόνη με δυναμική παρουσία και στις πέντε ηπείρους και η μόνη με 600 περίπου εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική, πρώτη ή δεύτερη γλώσσα

Στην Ευρώπη ομιλείται από 72 εκατομμύρια γαλλόφωνους ως μητρική γλώσσα (Γαλλία 65 εκ., Βέλγιο 4,5 εκ. Ελβετία 1,5 εκ).

Είναι επίσημη γλώσσα σε διάφορες κοινότητες και οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

CERTIFICAT 1

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα για αρχάριους ενήλικες που δεν γνωρίζουν Γαλλικά ή το επίπεδό τους είναι χαμηλό. Το πρόγραμμα καλύπτει ύλη έως και το επίπεδο Β1 μέσα σε 8 μήνες. Στο τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις B1.

Διάρκεια: 8 μήνες

CERTIFICAT 2

Ταχύρρυθμο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους γνωρίζουν Γαλλικά επιπέδου Β1 ή έχουν ολοκληρώσει το επίπεδο Certificat 1 και επιθυμούν να φτάσουν σε επίπεδο Β2 μέσα σε 8 μήνες. Στο τέλος του προγράμματος μπορούν οι σπουδαστές να συμμετέχουν στις εξετάσεις B2.

Διάρκεια: 8 μήνες

ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Προετοιμασία φοιτητών για Erasmus σε γαλλόφωνες χώρες

Προετοιμασία για σπουδές (προπτυχιακές, μεταπτυχιακές) σε Γαλλόφωνα Πανεπιστήμια (Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Καναδά)

Γαλλική Φιλολογία

(Ειδικό μάθημα Γαλλικά)

Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Τμήματα Συνομιλίας

Προφορική Εξάσκηση στην Γαλλική Γλώσσα, σε όλα τα Επίπεδα

Εργασία σε γαλλόφωνες χώρες

Τμήματα Προετοιμασίας για εργασία σε γαλλόφωνες χώρες

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

1

Γλώσσα - Κουλτούρα

η διάδοση της γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας από την προσχολική ηλικία

2

Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας

η διατήρηση ενός πολύ υψηλού ποσοστού επιτυχίας στις εξετάσεις για τα διπλώματα DELF, DALF, SORBONNE

3

Ευχέρεια Επικοινωνίας

να δώσουν στο σπουδαστή τη δυνατότητα να επικοινωνεί, δηλαδή να είναι ικανός να κατανοεί και να εκφράζεται, τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο, αυθόρμητα, επιστρατεύοντας με τον κατάλληλο τρόπο όλες του τις γνώσεις.

4

Εξειδίκευση Υψηλού Επιπέδου

Οι εκπαιδευτικοί μας έχουν σπουδάσει τη διδακτική της γαλλικής ως ξένη γλώσσας στα καλύτερα πανεπιστήμια και έχουν μια εξειδίκευση υψηλού επιπέδου για την άσκηση του έργου τους. Σε όλες τις αίθουσες μαθημάτων έχουν στη διάθεσή τους  διαδραστικούς πίνακες, μέσω των οποίων τους παρέχεται και η δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Είπαν για μας

Υψηλότατο Επίπεδο στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Αντωνία ΣαμαράΦοιτήτρια Παντείου
Ευάγγελος ΣταματάκηςΣτρατιωτικός
Κώστας ΥφαντήςΦοιτητής
Ελευθερία ΚαπετανάκηΜητέρα μαθήτριας
Ελένη ΟικονόμουΜητέρα μαθήτριας
Νάντια ΧατζίδουΜητέρα μαθήτριας
Ανδρέας ΡαγκαβήςΣπουδαστής
Σοφία ΣαραντάκουΣπουδάστρια
Γιώργος ΑλιβιζάτοςΠατέρας μαθητών
Ardit LekajΣπουδαστής
Πάντα ήθελα να μάθω Γαλλικά και ξεκίνησα σε τμήμα ενηλίκων. Πήρα το πτυχίο μου σε 2 χρόνια. Οργάνωση και αγάπη για τη γλώσσα και καταπληκτικό μάθημα. Polyglosso is the best.
Χρειάστηκε να μάθω Γαλλικά για τη δουλειά μου. Είμαι στρατιωτικός και θέλω να προσπαθήσω να εργαστώ στο εξωτερικό. Κάνω εντατικά μαθήματα και ξαφνιάζω ακόμα και τον εαυτό μου με το πόσο γρήγορα μαθαίνω με το σύστημα διδασκαλίας στο Polyglosso. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Βελτίωσα τα Γαλλικά μου πολύ σύντομα χάρη στην καθηγήτριά μου στο Polyglosso. Φεύγω για Erasmus στο Βέλγιο και τώρα είμαι πολύ πιο σίγουρος ότι θα τα βγάλω πέρα. Ευχαριστώ Πολύγλωσσο!
Η κόρη μας Μαρία, Β Δημοτικού, έκανε άλματα εκπαιδευτικά αλλά και κοινωνικά. Δεν περιμέναμε ότι τα αποτελέσματα στο τέλος της πρώτης σχολικής χρονιάς θα ήταν τόσο εντυπωσιακά. Αγαπήσαμε τα Αγγλικά περισσότερο από τα Ελληνικά.
Έχω να πω τα καλύτερα. Ωραίο και φιλικό περιβάλλον, ολιγομελή τμήματα, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και σύστημα εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας! Συνεχίστε έτσι!!!
Πολύ μπροστά! Μοναδική οργάνωση, χρήση τεχνολογίας, επαγγελματισμός, ανθρωπιά, αγάπη, υπομονή, ζήλος, υπευθυνότητα από ένα κέντρο ξένων γλωσσών χαμηλών τόνων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας βλέπω τα αποτελέσματα στα παιδιά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου. Polyglosso σε αγαπάμε.
Εξαιρετική δουλειά! Έμπειροι και ικανοί καθηγητές, άριστη επικοινωνία και μεταδοτικότητα. Πήρα πτυχίο Γαλλικών Β2 σε 2 χρόνια (από επίπεδο μηδέν) και τώρα μαθαίνω Ισπανικά με την ίδια όρεξη και ταχύτητα.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα πιστοποίησης υπολογιστών εξ αποστάσεως. Το προσωπικό πάντα ήταν διαθέσιμο τηλεφωνικά για να μου λύσει κάθε απορία και να με βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμουν. Πήρα με την πρώτη το πτυχίο. Ευχαριστώ!
Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Είναι επαγγελματίες. Επέλεξα για τα παιδιά μου Polyglosso μετά από μεγάλη έρευνα και δικαιώθηκα. Εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση, απίθανοι καθηγητές και πολύ λογικά δίδακτρα για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας που τους υπεραγαπούν. Προτείνω Polyglosso ανεπιφύλακτα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που οι γονείς μου επέλεξαν Polyglosso όταν έπρεπε να ξεκινήσω Αγγλικά. Αρκετοί φίλοι στην παρέα μου έχουν πτυχία Αγγλικών σαν εμένα αλλά μόνο όσοι πήγαμε Polyglosso μιλάμε άνετα Αγγλικά! Ευχαριστώ Polyglosso.

Οι Παροχές μας

 • Τμήματα με 4 – 8 μαθητές/σπουδαστές
 • Διδασκαλία Γαλλικής Γλώσσας σύμφωνα με το «Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες»
 • Υψηλού Επιπέδου Διδακτικό Προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία στη Διδασκαλία
 • Καθηγητές / εξεταστές του Γαλλικού Ινστιτούτου
 • Τμήματα Παιδικά / Νεανικά / Ενηλίκων
 • Τμήματα Εντατικά και τμήματα ειδικών όρων
 • Φιλικό περιβάλλον, ευχάριστη ατμόσφαιρα
 • Κλιματιζόμενοι χώροι
 • Διαδραστικοί, Διαδικτυακοί Πίνακες
 • Συνεργασία με Γαλλικό Ινστιτούτο
 • Προβολή γαλλικών ταινιών σε τμήματα όλων των επιπέδων
Πτυχία της Γαλλικής Γλώσσας

  Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα

  Επιλογή παραρτήματος (υποχρεωτικό)

  Your Shopping cart

  Close